Copyright © 1995 - 2022 BONET SUBIRATS

Biografia

Josep Bonet Subirats

Vaig néixer a Manlleu (Barcelona) l’estiu de 1965. Ja de petit vaig començar a sentir curiositat per tot allò que feia referència a l’art. De fet, el meu pare n’era afeccionat i les parets de casa estaven reblertes de pintures. Va germinar en mi una forta atracció per les arts plàstiques i per altres disciplines artístiques, tot i que la música m’ocupà l’etapa de l’adolescència.

Vaig començar els estudis d’ Arts Aplicades a la Llotja de Barcelona, especialitzant-me en el dibuix publicitari. Tanmateix, amb el transcurs del temps l’atracció per la pintura anà augmentant i des d’aleshores no he deixat mai de pintar.

La meva obra parteix d’una realitat que es va desfent i distorsionant al llarg del procés creatiu, però al mateix temps disposa d’un traç definit i de fàcil comprensió, seguint la meva primera impressió de la realitat. Qualsevol moment és bo per cercar una idea; passejant pel carrer, prenent-me un cafè, fixant-me en el ritme i el moviment de les escenes quotidianes. S’estableix una forta connexió amb l’entorn que m’envolta de formes, colors, contrastos... És aquí on flueixen les meves fonts d’inspiració.

He exposat i ho segueixo fent a Catalunya, a la resta de l'Estat espanyol i a diferents llocs de l’estranger. La meva obra forma part de moltes col•leccions particulars d’arreu del món.

Josep Bonet Subirats